2011. március 20., vasárnap

Kakukktojás...

...ez az album abból a szempontból, hogy kissé eltér attól a stílustól, amit most leginkább közel érzek magamhoz; de talán ez nem von le az értékéből.
Tavaly készítettem, de a publikálása elmaradt, így gondoltam most épp alkalmas elővenni. Ajándékba készítettem egy kedves ismerősünknek, aki úgy döntött szerencsét próbál Írországban. A kisfiára nagyon sokat felügyeltem, így mind ő, mind a mamája távozásával nagy űrt hagyott a szívünkben...
Az albumban olyan képeket gyűjtöttem össze Eddiről, amik javarészt nálunk készültek, így az anyukája akkor látta először őket, amikor a kezébe került az ajándék.
Az albumról...
2010 - ben a scrapbook.hu szervezésében indult egy hagyományos tanfolyam, amit Betsie tartott. Mivel részt venni nem tudtam, megvásároltam a készletet és abból alkottam. Inspirációt Anett 33 év minialbumából merítettem.
Az album:


Felhasználtam: Yabo albumalap, papírok: Basic Grey Offbeat, szalagok: Basic Grey Perhaps, egyéb: gombok, kenderzsinór.







Köszönöm, hogy itt jártál!

5 megjegyzés:

  1. Oh, köszönöm, hogy én ispiráltalak erre a csodás alumra! Fantasztikus lett, és nagyon jól áll Neked ez a stílus Viki. Tetsznek a felhasznált papírok, igazán jól kiegészítik a fotókat. Csodaszéép :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon édes ajándék!!! Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus kis minialbum lett! Nagyon ügyi vagy!!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon tetszik az albumod!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép. nekem nagyon tetszik a letisztultsága, a teljes oldalt kitöltő fényképek és a félkör zsebek. Gratulálok!

    VálaszTörlés