2011. március 13., vasárnap

Március - Több, mint macska

A tegnapi nap pihenéssel telt, habár előkészültem a scraphez, valahogy nem sikerült hangulatba jönnöm. Kimentem az udvarra, nagyon szép tavaszias idő volt, Marcikám pedig épp a fűben ejtőzött. Ez már elegendő is volt, hogy lencsevégre vegyem. Milyen a kíváncsi macska? Amint meglátta, hogy valami "lóg a kezemben", már indult is felderíteni, mi lehet az, úgyhogy az ejtőzést nehezen tudtam megörökíteni.
Délután feltöltöttem a képeket és eldöntöttem, hogy őt foglalom oldalba. :)
Kapóra jött a márciusi feladat és az újonnan szerzett Lush kollekció ♥ néhány darabkája.

A feladat a következő volt:

Mindannyiunknak megvan a magunk kedvenc tavaszi virága (hóvirág, ibolya, krókusz, nárcisz, tulipán, stb...mert sok van !!). Nos mindenki keressen a weben a kedvenc TAVASZI! virágáról képet, és annak a képnek a színei alapján készítse el a saját oldalát :)
Árnyalatokkal lehet játszani, de azért felismerhető legyen az alapkép :)

Az én kedvenc virágom a tulipán ♥, így erről kerestem képet (bevallom utólag, mert az alapszíneket már előre elhatároztam):



Fehér, zöld és kevés barna.
És az oldal:



Eredetileg hosszabb címet akartam, ami jobban illett volna ide, de ez végül a kommentkártyára került, ami a kép alá van elrejtve (a jobb oldali virág alatt).
Ami angolul így hangzik:
"A home without a cat--and a well-fed, well-petted and properly revered cat--may be a perfect home, perhaps, but how can it prove title?"
Magyarul csak szabad fordításban tudom leírni: Egy ház macska nélkül - lehet a legjobb otthon, de mivel tudja ezt bizonyítani?

Az oldalhoz felhasználtam:
Papírok: My mind's Eye Lush green ♥, maradék papírok a Wild asparagus kollekcióból, és Basic Grey Manilából.
Egyéb: Tim Holtz bélyegzőpárna (Walnut Stain), Kacskaringók bélyegző, Viva Dekor gyöngytoll, lepkés lyukasztó (Opitec),csipke, sk. papírvirágok,B.G. betűmatrica - Lemonade :)

Szerintem az egész oldal olyan, mint egy kapu, ezt csak utólag vettem észre, és ekkor tettem hozzá a kerítés leceket, hogy ezt a hatást erősítsem.
Köszönöm, hogy benéztél! Kellemes hosszú-hétvégét!!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik Viki! Igazán mutatósak a virágaid is! Ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  2. Imádom! A színek, a macskusz, és a szöveg!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép! Annyira jók a színek, és az összeállítás ... fantasztikus!!!!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagoyn tetszik. Irtó jó kis papírokat használtál fel az oldalhoz. A macskuszoszod meg imádni valóóóó! :)

    VálaszTörlés