2011. június 28., kedd

Amigurumi macskajáték és örömködés

Andinál találkoztam először az amiguruminak nevezett csodával, és noha nagyon tetszett, eszem ágában sem volt kipróbálni, amíg meg nem láttam ezt!
Gondoltam, macskuszom mennyire örülne neki, így gyorsan horgolótűt ragadtam és körülbelül egy órán belül már a kezemben tarthattam ezt:



Őfelségének nagyon tetszik, és a játék is egész jól bírja, pedig azt hittem, az erős karmok alatt felmondja a szolgálatot. :) Sajnos nem tudtam még lefotózni őket, így csak körülbelül tudom illusztrálni, mennyire elvolt vele. (Talán jobban is, mint a képen látható labdával :))


A scrappet hanyagolom, de remélem, már nem sokáig, mert nagyon hiányzik! Viszont talán érthető, hogy más terület került előtérbe, ugyanis hétvégén összeköltözünk a párommal!
Nagyon izgatott vagyok! Mikor ott voltunk, üresen még mindenhol a vezetékek, por...



De jó lesz, ha már belakjuk! :)

5 megjegyzés:

  1. Húúú...egy új életed kezdődik...
    Sok boldogságot!

    És a cicajáték nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!!! (komolyan beleborzongtam...mikor eszembe jutott mennyire izgatott voltam mikor mi költöztünk össze :D) Sok boldogságot Nektek!!

    Szupi a cicajáték is.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos a cicajáték! Az összeköltözéshez szívből gratulálok!!!!! Nektek se legyen jobb! Szokták volt felénk mondani! :)))) Írj egy új címet, hogy hová küldjem majd a pif-et! (Még eztán állok neki!) :)

    VálaszTörlés
  4. Gyere hozzám, adok valamit! :)

    VálaszTörlés
  5. Nálatok sincs rossz sora a cicakirálynak. :) Én már így vezetékekkel is el tudom képzelni, milyen szuper lesz az új lakás, ha már berendezkedtek. :)

    VálaszTörlés