2011. június 14., kedd

Felezős június! :)


Bogi egy szuper ötletet talált ki júniusi feladatként, nagyon örültem neki! Idézem:
"Szentiván június 24, a nyári napforduló napja. A nappal ilyenkor a leghosszabb az évben. Június éppen az év közepe, eljutottunk félidőig.
- Legyen valami az oldalon, ami a felezést szimbolizálja. Elütő kétféle háttér, kétféle fotó, egyik oldal régi, másik oldal új kép, egy felezős sablon, vagy bármi, ami eszedbe jut a fele-fele témáról.

- A Szentivánéji álomból kiindulva legyen kötelező elem valami mesebeli. Manó, tündér, rajzolt/pecsételt figura, vagy akár egy gyerekrajz.

Aktuális a feladat, mert mi is több szempontból fordulóponthoz értünk! Találtunk egy szuper, fiatalos albérletet és két hét múlva összeköltözünk! Nagy változás lesz ez nekünk!
Másrészt ebben a hónapban leszünk 2 és fél évesek...Az oldalon látható kép pedig a legelső közös képünk, tehát pont két és fél éve készült rólunk.
Papírszűkében vagyok, így ki kellett okoskodnom, mi legyen a háttér; ekkor jutott eszembe Timcsoca "Vintage stílusú háttér készítése" c. cikke. Ennek alapján dolgoztam, mondhatni lifteltem az oldalt is :)

Felhasználtam:
papírok: Graphic45,(Once Upon a Springtime, Le Romantique),újságpapír, fehér karton
tinta és bélyegző: Tim Holtz-Walnut Stain, kacskaringók bélyegző
virágok: Prima
Mindörökké felirat: Altalena freebieje
egyéb: csipke, hímzőfonál, gyöngytoll, bézs színű akrillfesték

A felezést tehát nálam a kép is képviseli, formailag viszont a körben nyilvánul meg, amit félbevarrtam. Mesebelinek a táncoló párt szántam, habár a Once Upon a Springtime tele van tündérekkel, nem akartam velük elrontani az oldalt. Szerintem így ízlésesebb!
Köszönöm, hogy itt jártál!

6 megjegyzés:

  1. oohhhh ez meseszéééppppp...énis kipróbálom az tuti nagyon bejön:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok ehhez a gyorsasághoz!!! Ahhoz képest, hogy papír fogytán vagy, tökéletesen megoldottad a problémát és szuper oldalt készítettél!Ügyes vagy!
    Szépséges lett! :))))

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik! Igazán romantikus lett! Hiperszuper gyors vagy!!!! Le a kalappal!:)))

    VálaszTörlés
  4. Elképesztően gyönyörű oldal lett!!! És milyen találékony vagy!!! :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira szép! Szóhoz sem jutok!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó lett ez az oldal is! Szuper, hogy ilyen "termékeny" vagy mostanában scrap témában. Nekem is követnem kéne a példádat. :)

    VálaszTörlés