2011. november 6., vasárnap

Elindult...


...a scrapbook.hu szervezésében a 2011 - es karácsonyváró tanfolyam. Budaházi Brigitta, (Gigi) nagy türelemmel és szakértelemmel terelgeti a résztvevőket. Rengeteget lehet tanulni tőle, egymástól, a fórumban folyamatosan megy az ötletelgetés. És a legjobb az egészben, hogy mire december beköszönt, már csak az albumot megtöltő képekre lesz szükség!

Nem először veszek részt olyan tanfolyamon, amelyet Gigi tart, így tudtam, hogy nem veszek zsákbamacskát. ( A korábbi albumot megtekitheted ITT)
Gigi extra alapos, nem csupán azt tanítja meg, hogyan rakj össze egy oldalt, hanem először is, hogyan kezdj neki egy album összeállításához... Ezért minden leckének van elméleti, gyakorlati és amikor aktuális, szövegírási része is.
Legelőször is azt kellett tisztáznunk, miért fogtunk hozzá az album elkészítéséhez, mi a célunk vele?
Elárulom az enyémet: mindamellett, hogy gyönyörű a papírkészlet... (Bo Bunny- Noël albumpapírokkal dolgozunk), ez lesz az első közös karácsonyunk, így hármasban... Szeretném, ha később, évek múltán szeretettel gondolnánk vissza közös életünk ezen időszakára.
Nagyon kíváncsi vagyok, a többiek mit alkotnak majd, ugyanis biztos, hogy nem lesz két egyforma! Az alternatív címfeliratok, többféle oldaltervek lehetővé teszik mindenki számára, hogy szabadon, egyéniségének megfelelően alkosson.
Vigyázat, karácsonyi roham várható!

1 megjegyzés:

  1. Viki, most találtam rá erre a bejegyzésedre!! Köszönök szépen minden jó szót! Remélem, sikerült elkészítened az albumot?

    VálaszTörlés