2010. május 5., szerda

Újabb kettő :)

Hoztam a következő két oldalt!

Nagyon élveztem csinálni, és külön örülök, hogy kipróbálhattam a rózsa készítését, mert imádok virágokat gyártani és már egy ideje You Tube-on is nézegettem, hogy hogyan varázsolnak szalagból szebbnél szebbeket.
Az oldal kinyitva:
A második oldal:
Itt nem az eredeti pöttyös papírt használtam fel, ami a leírásban szerepelt, hanem ez akadt a kezembe és csak utána láttam, hogy az inspirációs oldalon az aprópöttyös szerepel. De szerintem ez is illik hozzá! Az album készítése során sok olyan elem vagy lépés volt, amitől kicsit idegenkedtem. Aztán amikor megcsináltam, teljesen úgy formálhattam, ahogy nekem tetszik és szerintem épp ez a jó benne! Hiszen ugyanazokat az instrukciókat követtük mind, mégis mindenkié más lett, mert saját egyéniségével gazdagította.

Remélem, tetszenek!

2 megjegyzés:

  1. Ez a két oldal is nagyon szép lett! A rózsák valóban gyönyörűek! :) A kerítés is nagyon tetszik! Ügyes vagy! :D

    VálaszTörlés
  2. Viki, gyönyörűek lettek ezek az oldalak is! Igényes munkát végeztél, gyönyörű a szekrénykéd, a virágaid csodásak, és a levelektől meg egyszerűen el vagyok ájulva!! :) (a csipkédtől is :))
    A kerítéses oldalnál meg nagyszerűen mutat ez a pöttyös papír is, illik hozzá, és szuper, a fotó választásod is. (kerítéses :D)

    Nagyon ügyi vagy! Gyönyörűűűűűű!

    Este tervezem én is chatet :)puszi

    VálaszTörlés