2011. szeptember 2., péntek

Heidi Swapp féle mini könyv I.


Az idei scrap tábor univerzális minikönyvét készítem a cikk megjelenése óta. Megjelenés részletekben! De legalább már letisztult, mire fogom felhasználni...

Komolyan, örülök, hogy így állok ezzel a kicsiny könyvvel. Mostanában annyira lefoglaltak az "Új Otthon" (így, csupa nagybetűkkel) körüli teendők, hogy a scrapbook iránti éhségem a blogok olvasásában kimerült. De kezdek megint éhes lenni...
Sokat töprengtem, mire használjam a könyvet; ajándékozzam el? Vagy képekkel, kommentekkel egy téma köré csoportosítsam? Végül úgy döntöttem, lélekerősítő füzet lesz belőle a kedvenc bibliai igéimmel. Ezért sok tag készült, amiket mindenhová beszúrogattam.

Hozzávalók:
Papírok: (Teljes egészében a) Once Upon a Fairytale papírkollekció
Virágok: Prima Marketing
Egyéb: Csipkeszalag, Viva gyöngytoll (krém)







Anett
instrukciói a scrap.hu-n.

4 megjegyzés:

  1. De hiányoztál már!Örülök, hogy azért a háttérben készült valami csoda!Nagyon szép lesz az album Viki és az is nagyon tetszik, hogy kedvenc igékkel/idézetekkel töltöd meg!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Timihez, hiányoztál! És milyen szépségeset alkottál belőle! Igazán méltó tárhelye lesz annak, amit kitaláltál! :)

    VálaszTörlés
  3. Varázslatosan szép! Nagyon ötletes a témaválasztásod! Nekem is irtóra hiányoztál!

    VálaszTörlés
  4. Egyszerűen meseszééép! Ragyogó ötlet az amire majd használod ezt a szép kis könyvecskét! Nagyon tetszik, és igazán szép készletből dolgoztál! Örülök, hogy Te is elkészítetted! (hiányoztál már :)

    VálaszTörlés