2012. április 29., vasárnap

Week in the life - 6. nap ; szombat

A mai nappal elérkeztünk az utolsó naphoz, komolyan reggel felmerült bennem, hogy még meg lehetne toldani vagy kettővel, de azt hiszem, inkább most leállok :)
Ma megosztom azt AZ ominózus képet is... :)
A napom képekben:

Egy kis házimunka a nap kezdetén. Este már lusta voltam megtenni ugyanezt.



Már rég elpakoltuk az ágyat, de Rongyi még mindig csak ébredezik így 9 körül is...



...vagy éppen rápakolja a mancsát, mindenre, ami csak létezik. Most épp a költségvetéses füzetre. Alig tudtam írni tőle!



Indulhatunk! Az egyik kedvenc cipőmet húztam a lábamra, de vagy negyed óráig válogattam a harisnyák közül, mind selejtes volt már...



Ezért muszáj voltam beugrani ide! Le se merem írni, komoly 130 ft-tot fizettem egy pár üvegszálas bokaharisnyáért! Jól feltankoltam belőlük, és ha már itt jártam megkérdeztem, hogyért adják a combfixüket, nos...az is bomba áron van és nem kell hozzá harisnyatartó, azt hiszem, visszajövök!



Du. betértünk a cukrászdába lefixálni A tortát :) Hihetetlen, kb. 20 - 30 kép közül választhattunk. Robim azt hittem, ott hagy (ez elhangzott szavakban is!), mert vagy 5 képet kellett lőnöm, mire sikerül megörökíteni a válogatást. Még a beállításokkal bíbelődtem... Köhöm... Hát, sokszor nem is olyan könnyű úgy képet készíteni, hogy közben ne rontsa el a pillanat varázsát, a válogatást.





Lidl!No comment!



A párom végre lelkesedést mutat a WITL iránt, kikapta a kezemből a gépet, és megörökítette EZT! :) Aztán gyorsan vissza is adta. Hurrá!




Kikocsikáztunk a Csónakázó - tóhoz, itt már nagyon készülnek a majálisra...




Nagyon meleg van!



A Csónakázó - tó. Itt lesz majd nyáron a fényképezkedésünk is. Nagyon szeretem ezt a helyet, sokszor jártunk ide, amíg Robi csak udvarolt, később pedig nagy eszmecseréket folytattunk itt...



A lépcsőházban, megyünk a másodikra.



Körömvágás...Nem mondom, hogy nem tiltakozik! :)




Köszönöm hogy itt jártál, és a kedves szavakat, nagyon jólesnek! Megyek pudingos muffint sütni! Kellemes hétvégét!

2 megjegyzés:

  1. De jó kis programotok volt, tortaválasztás! Elárulod milyen ízvilágot választottál végül?. Úgy sajnálom, hogy ma végetért...de látom Te is élvezted. Várom majd az albumodat nagyon!

    Nem is gondoltam volna, hogy a cicus körmét is vágni kell.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó volt olvasni ezen a héten! egy csomó mindent megtudtam rólad! Kár, hogy vége lett!
    A tortaválasztás a legjobb! Kicsit irigykedem, nálunk nem volt ilyen! Emeletes, milyen legyen az íze, mi legyen a tetején, mert ilyet szoktak stb. kérdések voltak. De nem marcipánoztunk, hanem oroszkrémet kértem. Nem is akarták elkészíteni, mert ilyenkor csak a marcipánt szokták-. Úgyhogy addig vertem az asztalt, míg az nem lett! A figuránk is műanyag volt a tetején, és mai napig megvan. Ja, amúgy a baloldalira hasonlított. :)

    Sose hallottam róla, hogy a cicának vágni kell a körmét?! Kaparófáról már igen.

    Az én párom, biztos otthagyott volna! Vagy legalább elveszi a gépet! :)))

    VálaszTörlés