2011. január 2., vasárnap

Új remények - 2011

Boldog új évet kivánok minden kedves scrap-társamnak és olvasómnak!
Remélem, kellemesen teltek az ünnepek! Mi a szilvesztert idén (is) otthon töltöttük, és sokat nevettünk, játszottunk. Az egyik játék lényege az volt, hogy összeirtuk, mi mindenért vagyunk hálásak, ami 2010-ben történt. Az egyik ilyen dolog, ami számomra a legfontosabb volt, hogy munkába állhattam. Nem sokára vége a három hónapos próbaidőmnek, és bizony (ahogy ti is észrevettétek) ez idő alatt alig alkottam.
Tegnap viszont megtörtem ezt a terméketlen időszakot, és leültem!
Sapimanó instrukciói alapján készitettem egy fényképtartót. Nagyon jó érzés volt, és szeretnék 2011- ben sokkal többet alkotni, több bejegyzést irni. Ez az alkotásbeli célkitűzésem :) A magánéletbeli céljaink között pedig az összeköltözés és a családbővülés áll : nagyon-nagy öröm számomra, hogy a múlt évben egy kiscica büszke gazdái lettünk, és remélem, hogy idén még eggyel gazdagodhatunk :)

Ennyi szöveg után megmutatom a fényképtartót:Kinyitva pedig igy mutat:Sajnos a fényviszonyok miatt sikerült ilyen képeket készitenem, a szalag pl. élőben barack szinű, itt pedig narancsnak tűnik.

És itt van a mi kis drágaságunk, Marcipán: (aki azóta hatalmasat nőtt)Örömteli és alkotásban bővölködő évet kivánok Nektek!

6 megjegyzés:

 1. Jaj, de szép lett a Tiéd is! Gyönyörű papírokat használtál!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon boldog új évet Neked!
  Gyönyörű ez a macsek, képzeld, az enyémet is így hívják. Csak mi már lerövidítettük, így "csak" Marci (vagy Marcica :) ).
  Remélem, valóra váltod a terveket, szeretnék idén is sok szépet látni Tőled. A fényképtartó is gyönyörű!
  Puszi

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon szép lett Viki! Nagyon ügyes vagy!szupi!

  VálaszTörlés
 4. és neked is boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 5. ÓÓ! De gyönyörű lett!!! Gratulálok! :)
  Sikerekben gazdag új évet kívánok!
  Csodaszép a cicátok! Most egy kicsit irigykedem jó? :)

  VálaszTörlés
 6. Boldog új esztendőt nektek is! A borítód csodás a cicus pedig édes. :)

  VálaszTörlés