2011. április 23., szombat

Elkészültek a P.I.F.-ek ...


...és már csak arra várnak, hogy postára adjam őket! Mivel a lányoknak húsvétra ígértem, -így ha kézhez nem is kapták még- átnyújthatom Nekik.
Mindhármuknak egy írószeres dobozt készítettem, amibe hasonló elemeket rejtettem. Az alap ötlet Andi blogján található, innen merítkeztem.
Timi a zöld színt választotta, Neki ezt a dobozt ajándékozom:


A tetejéről mutattam korábban részleteket:Anett a barnát választotta, így Neki ezt készítettem:Era szintén a zöld színt választotta, amit én még megbolondítottam egy kis barnával is, szerintem jól mutat együtt:Felhasználtam:
Papírok: My Mind's Eye - Lush kollekció (zöld és barna papírok),MME- Wild Asparagus, Basic Grey - Manila papírok, Daisy D's papírok
Virágok: Sk rózsák
Egyéb: Pearl Pen - Cream, pillangó lyukasztó és sablon, csipkeszalagok, Yabo-s címke, Basic Grey Perhaps szalagok

A belevalók:
3x3- mas kártyák, lepkékkel:


Könyvjelzők, fodros szalagokkal :


És lapok, tagtartóval, szívből, szeretettel:Remélem, tetszik lányok?

10 megjegyzés:

 1. Úristen, ez elképesztő! Mindegyik csodaszép. Nagyon-nagyon ügyes vagy Viki! :)

  VálaszTörlés
 2. Istenem Viki, ezek gyönyörűek!!! Fantasztikus ötlet, színek és kivitelezés! Mondtam már, hogy dobozmániás vagyok?:DDD Nagyon eltaláltad! Köszönöm neked!

  VálaszTörlés
 3. Csodálatosan szépek, Viki!!! Gyönyörűek a dobozaik, a lányok boldogok lesznek! Tudom, mert én is az vagyok, mert képzeld, az Andi által készített doboz itt van nálam... :)

  VálaszTörlés
 4. Ez gyönyörű!!!! El sem hiszem, hogy az enyém!!! Nagyon-nagyon tetszik!!! Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!

  VálaszTörlés
 5. Úristem micsoda meseszép alkotás! És az egyik boldog tulajdonos én vagyok! Vikikém annyira, de annyira örülök neki! Tényleg fantasztikus amit csináltál. És hogy tetszik-e ? IMÁDOM!!! jujj, nagyon várom a postást :) És köszönöm, köszönöm szépen :) Puszillak, és sok locsolót mára!

  VálaszTörlés
 6. What beautiful boxes ! And I love your cute little kitty

  VálaszTörlés
 7. Meglepi vár nálam! Gyere és nézd meg!

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépen köszönöm! Ma megérkezett a csomag! Teljesen oda vagyok érte! A nappali központi helyére került, hogy mindenki láthassa! Köszönöm!

  VálaszTörlés