2011. május 8., vasárnap

Egy díj és M, mint Marci album

Erától kaptam egy díjat, amit ezúton is nagyon köszönök! íme:A díjhoz feladatom is kapcsolódik. Fel kell sorolnom 10 dolgot, amit szeretek és tovább kell adnom annyi embernek, ahánynak gondolom. Én ezzel kezdeném, szeretettel adnám nekik: Anett, Timi, Zsófi, Réka. Úgy gondolom, teljesen megfeleltek a díjnak! :)
A 10 dolog pedig a következő fontossági sorrendtől eltekintve:
utazni, kávézni, vásárolni, olvasni (buszon), tanítást hallgatni, scrapbookozni, böngészni a neten, ajándékot adni-kapni, "macskázni", tervezgetni.

A "kimerítő" lista után szeretnék megmutatni egy minialbumot, aminek főszereplője Marcipán, a cicánk. Az album készítéséhez remek inspirációt nyújtott Nanne A Dogs Life Mini albumja, (többek között a sokzsebes megoldásai voltak, amik igazán megtetszettek).Felhasználtam:
papírok: Basic Grey-Max & Whiskers (Sasha), BoBunny-Kitchen & Spice, Yabo karton, barna és narancssárga kartonok
betűmatrica: American Crafts
szalag: BG-Perhaps
kaparós matrica: BG
egyéb: mini miltonkapcsok (Rayher), mintavágó olló, kenderzsineg.

Az oldalak:
Az első oldalpár:


És sorban a többi:

Az egész album nem nagyobb egy tenyérnél, ennek ellenére fontos szempont volt, hogy minél több képet bele tudjak pakolni, ezért készítettem sok taget és kihajthatós, bedugdosós részeket. És az egész kijött egy 30 X 30-cas BG papírból! Nem túl anyagigényes, de két hétvégét szöszöltem vele, míg formát öltött. :)
Kellemes estét!

8 megjegyzés:

 1. Köszönöm szépen a díjat Viki:)

  Az albumod teljesen lenyűgözött!! Imádnivaló és igazán vidám. És nem utolsó sorban igazán inspiráló!!! (én egy kuttyos albumon dolgozom, most nagy löketet kaptam Tőled! Köszi:)
  Azt nem sikerült megfejtenem, hogyan hajtottad össz az albumkádat? Középen van összefogva?

  VálaszTörlés
 2. Húúú, ez nekem is nagyon tetszik!!! Szerintem Én is fogok készíteni egy hasonlót. Nem írnál egy picit bővebben róla? Engem is érdekelne, amit Anett kérdezett, plusz a mérete. Köszi, Viki!

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy elfogadtad! Így belőled is egy szelettel többet tudtunk meg! Köszönjük! :)

  Remek ez a kis album!!! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a méreteire!!!

  VálaszTörlés
 4. Szépséges lett az albumod! Imádom az ilyen témájú albumokat! Gratulálok hozzá!!!!!

  VálaszTörlés
 5. Ez az album fantasztikus! :) (Bár én személy szerint hiányolom a fotókat Marcipánról...) Én is szemeztem már ezekkel a helyes papírokkal, sőt, van belőle anyag is, ugyanilyen mintával, de sosem tudtam, mit lehetne kezdeni vele. Megint tanultam Tőled. :)

  VálaszTörlés
 6. Ó, jaj. Valamit kihagytam. :)
  Nagyon szépen köszönöm a díjat Viki! Puszi

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen a díjat Viki! Fantasztikus lett az albumod! "Olyan szépségeket készítesz mostanában":)))))))) Imádom! Nagyon inspiráló!
  (és köszönöm, hogy jelentkeztél a pif-emre!)

  VálaszTörlés
 8. Szia!
  köszi a tutorial! Gyorsan be is követtem az oldalt! :)

  VálaszTörlés