2011. április 10., vasárnap

Emlék a kezdetekről


Régóta szerettem volna megcsinálni azt a projektet, amiről Gigi írt a Scrapbookozz velünk e-magazin III. évfolyam 1. számában. Nagyon megtetszett, hogy olyan helyszíneket gyűjtött egy csokorba, amelyekhez szerelmük legelső emlékei fűződnek. Már akkor elhatároztam, hogy nyakamba veszem a várost és lefotózom a mi "helyeinket". Miután elkészültek a képek, a formába öntésen gondolkodtam, mikor megláttam ezt és egyből beleszerettem.
Így sikerült:



Még a kezdetek kezdetén (kb. 2 évvel ezelőtt) vásároltam ezeket a papírokat, és nem gondoltam volna, hogy lesz olyan projekt, amihez hasznukat veszem, de épp ide kívánkoztak! :) Nem akartam túl díszesre csinálni az albumot, hiszen nem azon van a lényeg, de próbáltam a visszatérő motívumokkal feldobni egy kicsit.
Az album emléket állít az első randi, az első csók, az első kézfogás, az első vacsora helyszíneinek. :)
Közelebbi képek:




Egész kicsire össze lehet hajtogatni az albumot és egy szalag tartja egyben:



Köszönöm, hogy itt jártál! Kellemes hétvégét!

6 megjegyzés:

  1. Jaj, Viki! Ez nekem nagyon tetszik!!! Nem haragszol, ha lemásolom? Nem csak az ötletet, hanem a formát is. Júniusban 5. házassági évfordulónk lesz...

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlenül ötletes, és gyönyörű munka! Ezt biztosan öröm lesz nézegetni mindkettőtöknek! :)

    VálaszTörlés
  3. Istenem Viki! Ez gyönyörűszép és micsoda ötlet!!!! Nagy gratula érte!!!!

    VálaszTörlés
  4. nagyon ügyes vagy,csak így továbbb:)))

    VálaszTörlés
  5. Húú, Viki fantasztikus ötletet találtál és meseszép albumot alkottál belőle. Annyira mutatós és szívmelengetően kedves az egész. Biztos jó érzéssel lapozgatjátok majd:)

    VálaszTörlés
  6. Húú, ez nagyon klassz!!! Tableten nem lehetett igazán jól megnézni, de itt látva, egyszerűen lenyűgöz! Varázslatos lett!!! Ügyes vagy!

    VálaszTörlés